Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за тенекиите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте съвет за тенекиите

Градушката преди 2 седмици в Обеля ми направи колицата на нищо.За съжаление застрахователя ми дава само 1000 лв за ремонта.Може ли да кажете някой тенекеджия ,който да я оправи за тези пари.Никак не ми се иска да китосвам цялата,препоръчаха ми корекция с вакуум при което " нямала нужда от пребоядисване" обаче цифрата никак не ми хареса,защото е двойна на тази ,която ми се дава от застрахователя.
    Колата наистина доста е пострадала,защото няма елемент ,по който да не се е разписала градушката
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD

ти къде си застрахован?
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Кажи ориентировачно колко пари за какво ти излиза с вакумното и къде е това ?
      Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
      Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Ако не се лъжа с "вакуум" се изправят само сериозни вдлъбнатини, другите които приличат на удар от камъче - само с кит!!!
        При повечето след 6 месеца с просто око се вижда къде точно е оправяна с кит. По-добре плати ако трябва отгоре да се постараят колкото трябва, ако искаш да си я гледаш красива.
        ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

В БУЛ ИНС е застрахована и по тяхна оценка ще ми дадат някъде около 1000 лв.Вдлъбнатините са сериозни на места.На едно място ми предложиха поправка с вакуум ,но на двойна цена.
          Не ми се иска да я поправям нацяло с кит защото след 2 години ще се наложо пак да я китвам.
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

Кита не е проблем ако се прави както трябва.В повечето случаи го полагат върху боята и от това идват проблемите,защото не се слепва добре,трябва да е върху чиста ламарина.За да няма проблеми боята се сваля на мястото където ще се запълва и ако се ползва олекотен или еластичен кит няма да има проблеми дори след време.Само че като свали боята на въпросното място бояджията си отваря още повече работа и затова гледат да минат по-тънко. Само че въпросния кит е 3 пъти по-скъп по принцип, а в случая някои бояджии гонят цена а не качество и слагат евтини боклуци. И дори да ти хареса като ти я направят след известно време вече няма да е така. Калпавия кит някак си уляга след време и всичко си личи.
            А ако е цялата за пребоядисване за 1000 лв много трудно ще намериш някой да ти я направи качествено.
            Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Е в доверен сервиз не може ли да ти я оправят? Защо се разплащате по експертна оценка?
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
              X